Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Μπλιούμης, με έδρα την Ελασσόνα, ιδρύθηκε το 1994 απ’ τον Μπλιούμη Αντώνιο, ο οποίος δραστηριοποιούνταν ήδη στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών απ’ το 1987. Μέχρι σήμερα η εταιρεία μας ακολουθεί συνεχή, ανοδική πορεία στο χώρο των κατασκευών, με ιδιαίτερο «μεράκι» από εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό.

Το 2001 η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5.500 τ.μ. με σύγχρονο εξοπλισμό, καταρτισμένο προσωπικό, συνάπτοντας διαρκή συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής προφίλ και συστημάτων αλουμινίου, διαθέτοντας στην αγορά μεγάλη «γκάμα» ποικιλία προϊόντων άριστων προδιαγραφών.

Η γνώση της καταλληλότητας κάθε προϊόντος, η επιμονή στο τέλειο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα και η δυνατότητα χρήσης πιστοποιημένων υλικών με τις ενδεδειγμένες τεχνικές εργασίες εγγυώνται άρτιο αποτέλεσμα. Άλλωστε, η εταιρεία μας διαθέτει σύστημα ελέγχου παραγωγής (FPC), πληρώντας τις απαιτήσεις σήμανσης CE για την κατασκευή συστημάτων αλουμινίου – συνθετικού, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εναρμοσμένου προτύπου EN 14351-1 και του κανονισμού 305/2011. Συνδυάζουμε πάντα τον άριστο τρόπο κατασκευής με τον ευέλικτο σχεδιασμό, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο τέλειο φινίρισμα. Έτσι, τα κουφώματά μας όχι μόνο θωρακίζουν το χώρο σας, αλλά καλύπτουν τις εκάστοτε αισθητικές, λειτουργικές και κατασκευαστικές απαιτήσεις.

Στα πλαίσια της αμέριστης κατανόησης των αναγκών κάθε πελάτη διαθέτουμε –για να διευκολύνουμε την επιλογή σας- εκθεσιακό χώρο, όπου προσφέρεται βιωματικός δειγματισμός των προϊόντων, προσομοίωση του αποτελέσματος σε συγκερασμό με τις συμβουλές, ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός. Οι υπηρεσίες μας, επίσης, περιλαμβάνουν μεταφορά, τοποθέτηση και αντικατάσταση, συντήρηση και σέρβις.

Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία Μπλιούμης έχει διαμορφώσει άριστες σχέσεις με τους πελάτες, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο, «τροφοδοτώντας» με προϊόντα κατοικίες ξενοδοχειακές και άλλες εγκαταστάσεις αναλαμβάνοντας έργα υποδομής.

Η πίστη και η αγάπη για το επάγγελμα, η επιμονή, η υπομονή, η αναζήτηση και η ενημέρωση σχετικά με κάθε είδος νέου προϊόντος αποτελούν καθημερινότητά μας, καθιστώντας τις υπηρεσίες μας επιλογή εμπιστοσύνης για εσάς.